mandag den 7. februar 2011

De skønneste vaser

Min samling af de vidunderlige Lyngbyvaser, der passer til alle buketter - store som små. Tidsløse og elegante i deres rifflede design er de, og man kan ikke have for mange af dem. Min mor er fantastisk til at støve dem op på loppemarkeder og lignende - så indimellem kommer der en ny til samlingen. De senere år, er de "desværre" gået hen og blevet rigtig populære igen, så de er blevet sværere at finde og efterhånden også temmelig dyre på grund af efterspørgslen. Jeg har de senere år set dem i flere ugeblade og boligmagasiner, men de er også helt fantastiske, og så passer de jo perfekt ind i de romantiske stilarter inden for boligindretning. Min mor og jeg har samlet på dem i mange år, så det er faktisk lidt sjovt, at de nu er blevet så eftertragtede af mange. Jeg mangler stadig den helt store vase, men mon ikke den pludselig dukker op en dag. Jeg elsker alle mine loppefund. Det er så nemt og tilgængeligt at købe nyt i dag. Nye ting kan være fantastisk flotte, og jeg kan sagtens falde for et lækkert design, men tingene har bare ikke samme historie og følelsesmæssig værdi som et fantastisk loppefund.

Ingen kommentarer: