søndag den 27. februar 2011

"Førsteholdet" gror fint.

Status på første såning af Klokkeranke er, at de gror lystigt, og så småt er begyndt at danne næste hold blade på stænglen. Dem kan man vist med fordel nippe af for at få en mere fyldig og tæt plante. Grunden til, at jeg kalder samlingen for førsteholdet, er, at Claus Dalby på torsdag starter minikursus for Klokkerankedyrkere. Jeg havde allerede sået dem I ser her i midten af februar, men er med på holdet, når Claus' kursus starter på torsdag. Det bliver så mit 2. hold Klokkerankefrø.I morgen vil jeg plante de enkelte små planter ud i deres egen lille potte.


Her kan I se, hvordan én af planterne er ved at udvikle næste hold blade.


I kan nå at være med endnu, når Claus Dalby starter sit minikursus i Klokkerankedyrkning på torsdag.
De fleste planteskoler har den blå Klokkeranke i deres standard frøsortiment.
Følg med fra på torsdag på http://www.clausdalby.dk/.

2 kommentarer:

Henrik sagde ...

Hej faldt lige over din fine blog.
Med det fantastiske navn.
Jeg er ligeledes tabt i lavendel.
Måske du kender www.lavendelbo.dk her kan du i hvertfald tilføje flere sorter til din have.
Mvh

Henrik

Lavendelkrogen sagde ...

Hej Henrik
Tak for ordene og tippet mht. hjemmesiden. Det er en super side, som jeg helt sikkert kommer til at besøge adskillige gange - og herligt at man kan bestille æteriske olier derinde. Det bruger jeg nemlig en del af til nogle lavendelprodukter, jeg selv laver.
Venlig hilsen
Dorthe Christina