torsdag den 24. februar 2011

Lidt powershopping gav nyt håb om et snarligt forår


Endnu en rigtig kold vinterdag igen i dag.
Som modvægt var jeg nødt til at finde dette sommerbillede fra haven frem.

Det kan simpelthen ikke blive ved med at være så hæsligt koldt. Synes, at det er den længste vinter nogensinde.

Fra mit vindue på 4. sal på mit arbejde, så det faktisk rigtig forårsagtig ud i dag med sol og blå himmel, men i guder, hvor var det bidende koldt, da jeg kom ud i luften ved 15-tiden.

En hurtig tur i Silvan hjalp dog helt gevaldigt på min vintertriste stemning. Fik nemlig købt et rigtig lækkert lille cafésæt til mit drivhus og genvandt håbet om, at det med stor sandsynlighed bliver rigtig forår i nær fremtid.

En efterfølgende tur i Netto og indkøb af rosafarvede hynder og puder til cafésættet fik humøret helt i top. Det hjælper altså helt fantastisk på kvinders humør at impulsshoppe indimellem. Vi er simpelthen nødt til det.

Hørte forresten et program på P1 forleden med et indlæg om, hvorfor vi kvinder gør det. Vi kan simpelthen ikke lade være, vi er skabt til at være "samlere" for at flokken kunne overleve. I tidernes morgen skulle vi skaffe bær, nødder, frugt osv. i naturen. I vore moderne tider er det ganske ligetil og nemt at rulle indkøbsvognen ind i supermarkedet og forsyne sig, men trangen til at samle er den samme som i tidernes morgen. Og den skal vi altså have afløb for engang imellem.

Cafébordet blev indviet i køkkenet sammen med manden med dug på bordet, stearinlys, puder, hynder og et glas rødvin. Næsten rigtig skovturshygge.

Indrømmet - mit "samler-gen" har en svaghed for lyserødt med blomstermotiv og andre feminine tendenser. Men nu havde de altså hverken puderne eller hynderne med striber, tern eller lignende i Netto i dag.

For at mindske min meget lille dårlige samvittighed over at powershoppe sidst på måneden, "samlede" jeg lige en pakke Gerimax med ekstra energi op til manden. Det får han brug for.

Ingen kommentarer: