fredag den 18. februar 2011

Lidt strik

Strikkede pulsvarmere i mange forskellige farver og mønstre er ren hyggestrik. Jeg kan simpelthen ikke stoppe med at lave dem. Elsker at sætte farver sammen på nye måder. Det er et forholdsvis enkelt håndarbejde at lave - og så er de færdige på en aften og klar til at tage på næste morgen.

Her i hvide med blondekant og blomst med perle i midten.


Et lille udvalg af dem jeg har strikket.


Et dejligt sjal - blødt, lækkert og vamset. Opskriften er fra Garnstudio.


Mønsterkanten tager lidt tid, men er det hele værd. 


Mine hjemmestrikkede karklude i bomuldsgarn er helt uundværlige - de suger bare bedre, tørrer hurtigt, og så får jeg brugt alle mine mange bomuldsrester i alle mulige farvekombinationer. De næste skal helt sikkert strikkes i nogle glade forårsfarver.

Ingen kommentarer: