mandag den 28. februar 2011

Skønhed bag forfald

Da vi flyttede ind i huset for 3 år siden, var haven temmelig tilgroet og nærmest vokset vild. Vi fik hurtigt ryddet ud og beskåret en masse træer og buske. 

Vi fjernede også et gammelt og meget faldefærdigt brændeskur og se, hvad der dukkede op i syrentræerne bagved. Den smukkeste hvide klatrerose.

Første år var der ikke mange blomster at skue. Rosen havde levet et alt for stille liv i skyggen i mange år og havde slet ikke haft chancen for at folde sig rigtig ud. Sidste sommer derimod havde den virkelig fået fat og kvitterede med masser af skønne hvide og duftende blomster.


Mon nogen har et bud på rosens navn?

3 kommentarer:

Cathrine sagde ...

Å hvilken skjønnhet! Jeg har ikke sett en slik før, men nå er ikke jeg noen rose-ekspert heller:)Vakker! Men det ser ut til at dine klokkeranker vokser fint! Hva har du gjort? Så flink du er! Jeg titter utålmodig på mine hver dag i håp om at det skal spire... Men ingenting foreløpig.Så er det jo bare 1 uke siden de ble sådd. Jeg må vel vente en stund til! Tok det lang tid før dine spirte? Ha en fin dag:) Cathrine

Lavendelkrogen sagde ...

Hej Cathrine
Mine frø spirede vist nok efter en lille uges tid. Jeg lod dem stå tildækket under plast i en solrig vindueskarm. Håber, at dine frø snart begynder at spire.
Hilsen Dorthe Christina

Lene sagde ...

Kære Dorthe Christina,
Du har fået en award :) og du kan læse mere om den på min blog, hvor jeg giver en begrundelse for hvorfor jeg har valgt dig.
Håber du har lyst til at fortsætte "legen" og give awarden videre til blogs du kan lide.
Mange havehilsner