lørdag den 5. februar 2011

Velkommen til mit paradis

Her i starten af februar, hvor kulden stadig har sit faste greb i jorden, har de første forårsfornemmelser sneget sig ind i mit sind. Hvilken fantastisk følelse at vågne op efter en lang og snekold vinter. Jeg er kravlet ud af mit hi og har været i haven for første gang i 2011. En lille påskeklokke fik fjernet sine gamle blade, så de nye fine blomster, der allerede så småt titter frem, kan få frie udfoldelsesmuligheder, når forårssolen for alvor tager fat. Regn og kolde fingre gjorde fornøjelsen temmelig blandet og kort. Men nu er sæsonen skudt i gang. De sidste par dage er adskillige havebøger hevet ud af reolen og blevet bladret ivrigt igennem, og de første frøposer er allerede hjembragt fra den lokale planteskole. Jeg tror forårsfornemmelserne overvejende skal udfoldes indendøre lidt endnu. I morgen vil jeg så mine nyindkøbte lilla klokkerankefrø. Et af dette års eksperimenter, som jeg håber vil resultere i en fantastisk og overdådig plante på vores overdækkede terrasse. Her vil den få selskab af en helt fantastisk klatrende rose, som jeg nok skal vise billeder af én af de nærmeste dage. Det var så det. Nu er bloggen skudt i gang på en kold og lidt trist februardag, hvor det faktisk lykkedes for solen at give vinterens mørke et pænt modspil.

Ingen kommentarer: