mandag den 7. marts 2011

Det er for koldt


Måtte hente mine nyplantede stedmoderblomster ind igen. De nåede akkurat at stå et par timer på terrassen i går eftermiddag, men da mørket faldt på, nænnede jeg ikke at lade dem stå derude i frosten natten over. Nu får de lov til at pynte indenfor, til det bliver lidt lunere i vejret.

3 kommentarer:

Cathrine sagde ...

For et flott og stemningsfullt bilde! Jeg tør ikke sette ut noen blomster ennå... Må nok vente til april i hvertfall:) Vi hadde frost til langt ut i mai i fjor, og mange av de plantene jeg satt ut tålte ikke det kalde været. Men det er vanskelig å holde igjen, for det er så grått og trist ute. Har lyst til å pynte litt jeg også:) Sov godt:) Cathrine

Frøskuffen sagde ...

Så får du sikkert også noget mere glæde af dem lige nu, hvor du ( formentlig ) opholder dig mere indendøre.

Cathrine sagde ...

Hei Dorthe Christina:) Nå har jeg akkurat pakket ferdig dine frø,jeg skal sende brevet i morgen:) Lobularia er vel kanskje det dere kaller smådodre? Det fullstendige latinske navn er Lobularia Maritima. Det er en småblomstret hvit kantplante. Veldig søt. Jeg skal ha den i mitt hvite bed:) Gleder meg til å se bilder! Ha en fortsatt fin kveld! Cathrine