onsdag den 16. marts 2011

En sød lille hilsen

Jeg må lige vise, hvad jeg for nylig fik tilsendt fra Cathrine fra Hagefryd. En yndig lille pose med frø af hvid løvemund. Jeg såede frøene mandag aften og venter nu spændt på, at de første små spirer dukker op. Cathrine fik en portion stokrosefrø i bytte.

Som forholdsvis ny blogger er det en fantastisk oplevelse at møde andre haveinteresserede, som man kan udveksle erfaring, tanker, idéer - og ikke mindst spændende nye frø med.

Så fint var brevet med den lille frøpose og de hæklede blomster på kortet - og så endda i farver, der passer til bloggens navn. Der er ingen tvivl om, at Cathrine er en stor haveentusiast .For mit eget vedkommende er det en stor daglig glæde at besøge mange af de sider, jeg følger. Jeg kan jo desværre ikke nå dem alle hver dag, men det er så hyggeligt at vende tilbage en gang imellem og se, hvad der er sket siden sidst på de blogs, man jævnligt besøger.

Da jeg startede min blog, var jeg ikke helt klar over, hvor meget den skulle komme til at betyde for mig. Det kan virke lidt ensomt i starten, når man lægger indlæg ind uden respons, og man bare venter og håber, at nogle opdager den og får lyst til at lægge en besked eller følge den fast. Men inden længe går det stærkt, og pludselig er man en del af et lille netværk af haveelskere.

Når jeg klikker ind på en ny blog og ser, at mange af mine "følgere" også er på denne blog - tja...så er det lidt ligesom én stor familie, som man efterhånden føler, at man er kommet til at kende rigtig godt.

Den største positive overraskelse og glæde ved at have en blog er, at man møder fantastiske og inspirerende mennesker på sin færden herinde. Det er blevet en stor daglig glæde i mit liv - og jeg fornemmer, at jeg langt fra er den eneste, der har det på denne måde.

Så tak til alle Jer derude, der bringer lys og glæde ind i min hverdag med Jeres levende ord, smukke billeder, inspiration, idéer, tanker, gode råd og alt muligt andet på Jeres fantastiske blogs. Det er så livsbekræftende at være en del af denne skønne haveblog-familie.

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Kære Dorthe Christina,
Det er ord som taget ud af min mund. Tak fordi du formulerer det så fint.

Cathrine sagde ...

Så koselig, Dorthe Christina:) Nå rødmer jeg litt... Jeg må korrigere deg en smule: du sendte ikke en porsjon stokkrosefrø, du sendte 3 enorme porsjoner! He-he:) Men, bare vent! Du har mer frø i vente til høsten:) Enig med deg, blogging er kjekt! Masse koselige folk:) Ha en flott dag! Cathrine

Berit fra Irishaven sagde ...

I ens egen omgangskreds er det måske ikke så nemt at finde nogen eller mange nok der går lige så meget op i blomster og have som én selv - og du har hel ret - det giver faktisk en fantakstisk stor glæde at finde alle de ligesindede haveglade mennesker herinde på haveblog-universet. Hjemme hos mig bliver I allesammen omtalt som "mine blogvenner" :o)
Hilsen Berit

Ellen sagde ...

Så herlig du skriver det,jeg blir helt rørt:) Gleder meg til å følge deg videre. Klem fra Ellen.