fredag den 4. marts 2011

"Førsteholdet" er nu ompottet.

Så er 1. holds såning af Klokkeranke blevet ompottet til hver deres lille potte, så de nu kan få god plads til at udvikle sig.Claus Dalby fortæller på sin blog, at for tidlig såning kan give ranglede planter på grund af for lidt lys. Hans erfaring er, at det bedre kan svare sig at vente med at så til hen i starten af marts. Synes nu også, at mine er en smule ranglede. Jeg er spændt på at se, om der kommer flotte klokkeranker ud af det alligvel.De ser ud til at trives og er alle ved at sætte af til næste hold blade. Har netop sået 2. holdet for et par dage siden, og det bliver spændende at se, om det er forskel på de to hold.Nyindkøbte stedmoderblomster i den skønneste af alle farverne.
De er lidt små og spinkle endnu, men inden længe fylder de godt ud i krukkerne rundt omkring i haven, hvor de kan holde til langt hen på sommeren, bare det ikke bliver alt for varmt.

 1 kommentar:

Cathrine sagde ...

Hei:) Tusen takk for kjempekosleig kommentar hos meg:) Slikt blir man glad av! Du kan hilse din mann og si at bekken er mye finere i virkeligheten enn hva jeg kan klare å gjengi med kameraet mitt:) Jeg synes dine klokkeranker ser veldig fine ut! Men jeg ser Dalbys poeng, mine stokkroser og en tomatsort er lange og hengslete. Det spørs om det går så bra... Ha en flott lørdag! Cathrine