søndag den 13. marts 2011

Gemserod i selskab med Orange Emporer

Efter en lang og dejlig dag med fødselsdagskomsammen er der lige tid til et lille indlæg på bloggen.

Cathrine fra bloggen Hagefryd satte i går fokus på farven gul i haven.

Jeg kan godt lide de gule blomster - i moderate doser. Cathrines spørgsmål fik mig til at kigge mine havebilleder igennem for at genopfriske, hvordan jeg egentlig har det med gult i haven.

Jeg fandt disse billeder - og jeg glæder mig faktisk til at se min gemserod i selskab med perlehyacinter og de smukke tulipaner Orange Emporer.


Jeg kan faktisk bedst lide den gule farve i det helt tidlige forår, når påskeliljer og erantis titter frem i alle hjørner af haven.

Senere synes jeg, at den gule farve nemt kan blive lidt anmasende, og skal den være i min have, skal det helst være solo med grøn baggrund - altså pånær lige i det staudebed i ser på billederne, hvor jeg faktisk synes, at den gule farver giver noget helt særligt til de andre farver.

2 kommentarer:

Cathrine sagde ...

Dette var jo flott:) Slik synes også jeg ar gult kan fungere. Ellers blir det nok for mye, ja! Fine bilder:) Ha en flott kveld, flotte du! Cathrine:)

Ina sagde ...

Jeg har det faktisk lige omvendt. Jeg har svært ved gul først på året, men når det bliver rigtig højsommer og sensommer er det flot.
Undtagelsen er erantisser. De er velkomne nu ;-)

Hilsen Ina