søndag den 6. marts 2011

Jeg har fået en Award

Jeg har sørme været så heldig at få en award fra bloggen Bag havelågen, hvor Lene skriver følgende ord om min blog:

Lavendelkrogen, som er endnu en ny haveblog med dejlige billeder, og selvom Dorthe Christina kalder sin blog for Lavendelkrogen skal man ikke lade sig narre. Det er tydeligt at hun er glad for blomster i det hele taget. Denne inspirerende blog vil jeg også glæde mig til at følge.


Det er en fornøjelse at give en award videre til 5 andre blogs, som jeg synes er helt særlige på hver deres måde, og som jeg jævnligt kigger forbi.

                                                       

Her kommer reglerne:

  • Awarden gives til 3-5 bloggere, som har under 100 faste læsere.
  • Du fortæller bloggeren via bloggens kommentarfelt, at du har udvalgt hende/ham som modtager af awarden.
  • Du linker til den du har fået awarden af, samt til de 3-5 blogs, som du har udvalgt.


Jeg har besluttet mig for at følgende blogs skal have en award:

En dejlig og livsbekræftende blog med lidt af hvert. Jeg finder mange spændende ting hos Lone, og især hendes litteraturliste er god at hente inspiration fra. Her er rigtig meget at gå på opdagelse i. Lone har en livshistorie med sig, som er lidt anderledes end de flestes. Nu er hun aktiv på bloggen til glæde for alle os andre, der er så heldige at opdage hende blog.  

Denne blog vender jeg jævnligt tilbage til for at få inspiration. Jeg nyder de mange billeder af den flotte have, og her er virkelig noget at lære. Her er rigtig mange gode billeder, der viser "hvordan". Jeg har mange indlæg at læse på denne blog endnu - og det bliver en fornøjelse. Tænker hver gang "hvordan kan alt det ske i en almindelig have". Fantastisk.

Dette er en lidt anderledes blog - en kolonihaveblog. Jesper fortæller, om sit lille vidunderlige sted, og man kan vælge at gå en tur med op igennem han vidunderlige rosenbueindgang eller kigge sig rundt i hans flotte "orangeri". Super flotte og smukke billeder fra dette lille fantastiske sted.

Og nu til noget helt andet, der ikke handler om blomster og planter. Nadjas blog skal have en award, fordi hendes kreative ildsjæl og smilende væsen er noget helt særligt. Med stor energi og entusiasme kaster hun sig ud i det ene store projekt efter det andet. Nadja arbejder med stemme, kunstnerisk rådgivning og scenekunst, og hendes hjerte synger med en helt særlig og smittende energi.

Cathrine og Lene - da I allerede har fået en award I har sendt videre for nylig - får I begge lov at beholde denne fra mig. Jeg bliver nødt til at nævne Jer begge, da jeg har fulgt jer fra starten. I er begge helt nye bloggere, som jeg selv, og det har været spændende at følge jeres udvikling. Jeg er simpelthen nødt til lige at skulle ind og se, hvad I mon har fået dagen til gå med, og hvilke nye oplevelser I har at dele med alle os andre. Det er virkelig en fornøjelse at besøge Jer begge.

Det var så mine udvalgte. Held og lykke med jeres blog her fra Lavendelkrogen

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Hej Dorthe Christina,
Af hjertet tak :)

Cathrine sagde ...

Tusen, tusen takk:) Så søt du er! Det var fine ord! Jeg visste ikke at man kunne gi den til noen som allerede hadde fått den, for da hadde du fått av meg sist;) Kjempekoselig! Skal jeg gi den videre nok en gang da? Cathrine:)

lone.g sagde ...

Kære Lavendelkrogen
Det er meget meget kært at du tænker på min mht en award. Heldigvis/desværre fik jeg en i sidste/forrige uge magen til.
Jeg er dog så heldig at få kontakt med dig, herligt...

Mange hilsner Lone.g

Nadja Kalnæs sagde ...

Tusind tusind tak kæreste Dorthe.. det er jeg virkelig glad for. :-)

Jeg vil med glæde give en award videre :-)

Knus til dig

Jesper D sagde ...

Hej Dorthe Christina
Sikke søde ord om min blog. Tak.
Nu har jeg modtaget 4 Awards…og jeg er så ham den kedelige der ikke sender disse kædebreveagtige awards vidre.
Men det er rigtigt sødt af dig at tænke på min blog. Så mange tak.