mandag den 28. marts 2011

Mine trofaste inspirationsbøger

Her er et lille udsnit af de bøger, jeg finder min inspiration i. Jeg elsker simpelthen alle mine rosenbøger. Det er ren hyggelæsning at hive dem ned fra bogreolen, og jeg kan bruge timer på at studere de mange billeder eller blot læse det, der lige fanger mig i et øjebliks henfalden til rosen- og havedrømmeri - hvilket sker rigtig tit.


Nedenfor én af mine yndlingsbøger, som på fantastisk vis beskriver rosens historie og anvendelse gennem tiderne. Krydret med mange fantastiske billeder og forfatterens sprudlende sprog glemmer man nemt tid og sted omkring sig.


Endnu en dejlig bog med skønne billeder og opskrifter med roser.


Denne bog er uundværlig, når jeg skal finde navnet på en bestemt rose eller vælge en ny til haven.


Lille og kompakt bog - lige til natbordet. En eventyrlig rejse.


Dette er min "billedbog" - jeg mangler nemlig stadig at læse en masse tekst - men hver gang jeg hiver bogen frem, bliver jeg revet med at de mest utrolige billeder og begynder at nærstudere de enkelte og kigge sammensætninger i staudebede eller bare lade mig rive med at stemningen. Klart anbefalelsesværdig, hvis man har hang til det engelske havelook.


Denne bog får mig til at drømme om fremtidige rejser til Frankrig - og et gensyn med solsikke- og lavendelmarker i en uendelighed.

3 kommentarer:

Vibe sagde ...

Hold da op. Hvor er du heldig.
Dejligt, du giver mig inspiration til mit næste bogindkøb.

Vivik sagde ...

Det er dejligt med havebøger, har selv en masse, og elsker at læse i dem.

Hilsen Vivik

Furulunden sagde ...

Så hyggelig du har det i lavendelkrogen. Velkommen innom til meg også:) Legger meg til som følger jeg.