lørdag den 12. marts 2011

Petunia Pretty Much Picasso

Efter lidt research på nettet er jeg kommet frem til, at denne skønne petunia er en Pretty Much Picasso.
Nu håber jeg, at den er til at finde, så jeg igen i år kan nyde alle de fantastiske blomster, som alle er omkranset af en tynd limegrøn kant. Helt fantastisk og anbefalelsesværdig til havens krukker og hængeampler.

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Ja, den er da fantastisk flot. Mon ikke man kan få sit lokale havecenter til at tage den hjem? Det er da værd at prøve.

Ina sagde ...

Den er rigtig flot med den grønne kant. Jeg har holdt pause med petunia i flere år. Jeg havde sådan et lidt ambivalent forhold til dem, synes de var lidt for meget. Men heldigvis skifter man jo holdning ind imellem, så nu er de på vej ind i igen. Jeg har købt en næsten helt sort i år, som jeg er ret spændt på.

Ha' en god søndag.
Ina

Cathrine sagde ...

Så nydelig den er:)Håper du har hatt en fin helg:) Jeg skal nok passe på med den gullregn;) Jeg tror man kan lære barn til å omgås giftige planter med fornuft. De skal jo også lære seg å passe seg for biler og denslags. Men man skal ha respekt for giftige planter, det er helt klart! Jeg passer på! Ha en flott kveld:) Cathrine