mandag den 14. marts 2011

Så kom de endelig - De hvide klokkerankefrø


Langt om længe dumpede de i min postkasse. Med en kop eftermiddagskaffe i sofaen blev pakken åbnet, og de længe ventede frø studeret og beundret. En hurtig beslutning efterfulgt af en tur i drivhuset efter såbakker og jord, og så var jeg igang med at så, de nyankomne frø.


Efter et par timer måtte vindueskarmen i stuen ryddes for nips og sager. De nysåede planter kan nu få masser af lys og varme i de hjemmelavede "minidrivhuse". Forrest ses 1. holdssåning af blå klokkeranke, som ser ud til at trives, men væksten går nu lidt langsomt, synes jeg.


Selv vindueskarmen i bryggerset er inddraget til vækstfremmende formål.


Og her gemmer de hvide klokkerankefrø sig.


3 kommentarer:

Cathrine sagde ...

Så flott å se at dine hvite klokkerankefrø er kommet i jorden også:) Mange godbiter i frøsendingen din, Dorthe Christina! Kunne godt tenkt meg de Cosmosene. Jeg skal så den vanlige og 'Candy stripe'. De du har er så flotte!Jeg elsker den blomsten:) Blir spennende å se de grønne tobakksplantene, jeg skal så mine en av de neste dagene! Sov godt! Cathrine:)

Lene sagde ...

Jeg tror også snart jeg må i gang med at så alle mine frø. Desværre er mine klokkerankefrø ikke begyndt at spire endnu. Jeg rodede én af potterne igennem i går, og der er ikke en gang en lille, bitte, bitte spire. Jeg tror måske de har haft det for vådt.

Ina sagde ...

Jeg har heller ikke fået sået klokkeranke endnu. Men nu skal det være ;-)