fredag den 4. marts 2011

Små forårstegn


De er der sørme - de små forårstegn. Ikke mange - men jeg tror, at weekendens lovede sol, vil få det hele til at myldre frem nu. Ellers er haven lidt af et trist syn endnu. Der er virkelig ikke ret meget forår at få øje på udover ganske få erantis og vintergækker hist og pist. Men mine trofaste rabarber, de lader sig ikke slå ud af hård frost og langvarig vinter. De vil bare være de første år efter år.


Herunder et af mine sommerprojekter.
I efteråret fik jeg ryddet voldsomt ud i en masse gamle stauder, der havde bredt sig uhæmmet og som kvalte alt andet i bedet. Med hård hånd fjernede jeg en del, lagde flere løg og ser nu bare frem til at "forme" bedet i løbet af 2011. Jeg skal nok lægge nogle billeder ind, når der begynder at ske noget mere.

Det meget lidt kønne hegn rundt om er forhåbentlig kun midlertidigt. Det er opsat med det ene formål at holde vores skønne cockerspaniel Mollie ude af bedet. Hun elsker nemlig at drøne rundt mellem alle stauderne eller smide sig mageligt i en af dem, så de bliver mast helt flade.

Når først det hele vokser lidt op, lægger man næsten ikke mærke til det grønne hegn, men kønt er det ikke på denne tid af året.


Når det bliver en lille smule varmere, skal der muges ud i drivhuset, så de nye havemøbler kan komme på plads.1 kommentar:

Cathrine sagde ...

Aha! Lurt med gjerde rundt bedene! Jeg har en katt som bruker akeleiebedet mitt til toalett. Det er ikke noe hyggelig! Tror jeg må få satt opp et slikt lite gjerde. Takk for tipset:) Fine forårstegn i din hage:) Cathrine