fredag den 1. april 2011

En hel dag med roser

Så er det i morgen, at jeg drager sydpå til en hel dag i rosens navn. Stedet er Rosenplanteskolen i Løve - http://www.roses.dk/ - og jeg kan næsten ikke vente. Tror det bliver en fantastisk dag i godt selskab med en masse andre rosenentusiaster og hjembringelse af en ny og spændende rosenbog til samlingen.

4 kommentarer:

Henrik sagde ...

kan du have en rigtig god tur, jeg er helt misundelig, men da vi bor på lejet jord (og hus) vil jeg ikke komme smukke og dyre roser i haven. Det må blive de planter jeg frembringer næsten gratis.

Parkvegens Hageglede sagde ...

Hei på deg. Fant nettopp bloggen din og har kost meg her inne en god stund. du har mange flotte roser og Bering Renaissance i forrige innlegg.. ja, den ble jeg helt betatt av. Jeg har flere andre Renaissance roser og det er flotte planter som er vakre og friske. Legger meg til som følger fordi jeg har lyst til å se hva mere du har på lur :-)

Lene sagde ...

Hej Dorthe Christina.
Ja, jeg har faktisk lavet nogle stativer til mine klematis. Jeg har lavet dem af rionet, som er bukket (det kræver et par stærke mænd). Så er de "syet" sammen med ståltråd, der ruster i løbet af et par dage, så "syningen" næsten bliver usynlig. Jeg vil vise et billede af dem meget snart :)

Håber du havde en god dag i rosernes selskab.

H sagde ...

Rigtig flot indlæg med roser.
Holder selv utrolig meget af roser.
/Hanne Bente