fredag den 8. april 2011

Fra vindueskarm til drivhus

Så skete det - forleden var det store flyttedag for alle de små spirer og planter, der nu i adskíllige uger har haft ophold indendøre. Solen skinnede herligt og det var skønt endelig at kunne få dem ud i det dejlige solskinsopvarmede drivhus.

 Klokkeranker på deres lille plantebord - de lilla foroven og de hvide forneden. Til højre to løjtnantshjerte, som jeg endnu ikke har fået plantet ud.

                    I krukkerne er der Dahlia og valmuefrø.            En lille frøken ser til.

Inde i drivhuset har jeg to mindre drivhuse - købt i Netto til ingen penge. De er rigtig gode til de mange bakker med spirer - og så beskytter de lidt for nattekulden. Til venstre ses clematis Hagleys Hybrid, som jeg endnu ikke har fundet en god plads til. Overvejer at plante den inde i selve drivhuset, men er lidt i tvivl om pladsen bliver for trang.

En lille hyggekrog til en kaffepause i havearbejdet.


Skyggegardinerne er allerede på plads for at beskytte de små spirer og planterne for solen hårde stråler.

Inden længe skal der også lægges Gladiolus i staudebedet.

4 kommentarer:

Vibe sagde ...

Hvor ser det hele bare hyggeligt ud. Skønt sted at sidde og fundere over haven og planerne.

Henrik sagde ...

Du har rigtig haft travlt, det ser virkelig hyggeligt ud i dit drivhus. Det er her man/jeg altid drømmer om at drivhuset var større...Jeg må selv se at komme videre med de små spirer. God weekend
Henrik

Vivik sagde ...

Det ser vildt hyggeligt ud i dit drivhus :-))

New Dawn sagde ...

Så hyggelig du hadde det i drivhuset ditt og det må være deilig å kunne sitte og nyte en kopp kaffe og titte på alle plantene.