torsdag den 7. april 2011

Lavendelhunden

Så er alle lavendlerne klippet ned. Molliehunden var hurtig til at indrette sig en dejlig lille rede i de afklippede stængler. Hun har altid været helt vild med parfume og kan sidde længe med snuden tæt ind på min hud og bare dufte, så jeg er sikker på, at lavendelduften har været helt fantastisk i hendes næse.

5 kommentarer:

Vivik sagde ...

Lavendelduft er ikke kun godt for hunde. Jeg elsker også duften :-)

Esther sagde ...

Sikke en smuk hund du har :o)

Vibe sagde ...

Hvor er hun fin den lille dame, gid min schnauzer kunne lære lidt af hende. Han plejer at søge de dufte der for mig ikke er just behagelige.
Dejligt at høre der er gang i lavendel klipning, jeg vil følge dit eksempel imorgen. Dejlig blog.

Giga sagde ...

Og min hund vil obszczekiwać andre mænd end at lugte lavendel. Med venlig hilsen

Lavendel sagde ...

Nej mine schnauzere er heller ikke specielt interesserede i lækre dufte. :-) Jeg er 1/3 gennem lavendlerne, men pyha...der er mange, og så taler jeg slet ikke om dem i "kolonihaven" på lange rækker...du finder min blomsterblog her....http://lavendelsblomsterblog.blogspot.com