torsdag den 14. april 2011

Piccadilly igen igen...

I weekenden lykkedes det mig at få to rodskud fra min Piccadilly-rose. De blev straks klippet ned til et par øjne over rodstedet, og sat i potter med rosenjord. Nu er jeg er super spændt på, om det vil lykkes mig at fremtrylle endnu to ekspemplarer til haven. Det ville være fantastisk, for jeg er begyndt at holde meget af denne lidt særprægede tehybrid.

I starten da vi lige var flyttet ind, var jeg faktisk ikke særlig vild med den, da jeg ikke syntes at den passede ind farvemæssigt. Nu hvor jeg har vænnet mig til den, må jeg overgive mig. Den har et fantastisk farvespil - især sidst på dagen, hvor den gløder helt utroligt i aftensolens skær.

Jeg har vist billeder af den før, men jeg synes, at den fortjener lidt mere opmærksomhed for det er en helt fantastisk rose, der udover sine farver også har en helt vidunderlig duft.


 

4 kommentarer:

Giga sagde ...

Witam. Piszę po polsku, bo tłumacz Google dzisiaj sie nie spisuje, rozpoznał Twój język jako norweski. Wolę więc nie ryzykować, bo nie wiem na jaki język przetłumaczy. Twoja róża jest piękna, są w niej dwa kolory, a odpowiednie światło dodaje jej z pewnością uroku. Pozdrawiam

Vibe sagde ...

sikke en smuk rose, tak for tippet. skal vist på indkøbslisten til efterårets barrodroser. Håber dine 2 små klarer sig fint.

Lone sagde ...

Hej Dorthe Christina.

Den er da fantastisk smuk... Kender godt det med at vende sig til en blomst, man ikke lige var helt vild med fra starten. Jeg har en del forsythia i haven, som jeg aldrig har været særlig glad for, men efter jeg har fundet ud af at formklippe dem, kan jeg lide dem bedre og bedre.
God weekend til dig.
Kh Lone

Cathrine sagde ...

Å, så fint å se hva du har gjort på i det siste, Dorthe Christina! Flotte bilder som gir vårstemning:) Jeg misunner deg den klematisen (Hagley hybrid, den kunne jeg også tenkt meg i samlingen min;) Nå klør det i mine fingre, må prøve å få tid til et blogginnlegg i morgen! Ha det fint så lenge, kjære du! Cathrine:)