tirsdag den 3. maj 2011

KaffepauseIndrømmet - jeg har ikke været så aktiv med at få taget nye billeder eller få lagt indlæg ind de sidste mange dage. Efter en dejlig solrig påske med masser af gode timer i haven, projekt ny bøgehæk og masser af ture med haveaffald på genbrugsstationen her i weekenden, har de sidste par dage været ren kaffepause. De kolde temperaturer, som vi har haft de seneste dage har heller ikke givet den store lyst til de helt store haveudskejelser. I stedet har jeg kastet mig over lidt konfirmationsplanlægning. Den store dag er nemlig nært forestående, så der er lige et par ting eller to at få styr på. Solen og varmen skulle ifølge den seneste vejrudsigten vende tilbage i weekenden - og så vil jeg vise nye billeder fra haven og alle klokkerankerne, som gror lystigt og ivrigt - nogle dog mere end andre, selv om de har fået samme kærlige omsorg alle sammen.

4 kommentarer:

Hanne Bente sagde ...

Dejligt med en kaffepause - held og lykke med din planlægning af konfirmation:)
/Hanne Bente

Solsikke sagde ...

Det er dejligt med havearbejde i det skønne vejr, men er jo også rart med kaffepauser. :-)Og det ser så hyggeligt ud på dit foto.
Fortsat god dag!

Knus fra Solsikke

Lene sagde ...

Hej Dorthe Christina,
Tak for dit lange indlæg. Jeg tror jeg snart bliver nødt til at høste et par citroner. Det vil jo være ærgerligt hvis de hænger på træet og rådner.

Dit forslag om at justere bredderne har jeg prøvet mange gange, men det giver ikke helt den ønskede virkning.

Til gengæld har jeg løst problemet nu ved Signes hjælp og det var faktisk ret simpelt.

Jeg bruger Picasa, og når jeg uploader billederne gør jeg det i 600 pixels, der passer til bredden af mit tekstfelt. Når jeg så har lagt billedet ind i indlægget, klikker jeg på det og vælger "oprindelig størrelse". VUPTI - så fylder billedet det hele.
Bredden på mit tekstfelt hedder i Bloggerdesigner 980 pixels og her passer 600 pixels perfekt ind :)

M/S Design sagde ...

Såg att du planterat Avenbokshäck, min favorit.
Fick inte tag på några så fina som dina utan bara 50 cm höga.
Mariana