tirsdag den 1. november 2011

Ukuelige roser


Trods efterårets gyldne præg på haven blomstrer mange af mine roser stadig. De er ukuelige og står stadig stolte og ranke med oceaner af knopper, der venter på at springe ud. Med denne uges milde vejr vil det sikkert lykkes for en del af dem. Løvet er ikke værd at tale om. På de fleste af roserne, ser det miserabelt ud - det der er tilbage, men det får kun knopperne til at stråle endnu mere.

                   
Klokkerankerne er heller ikke sådan at slå ud.

Jeg kender desværre ikke rosens navn, men det er én af de mest ukuelige, jeg har i min haven. Den bliver ved med at blomstre med et hav af roser - og flere knopper står på spring. 


Her New Dawn med sit andet flor. Efter første røg de fleste blade pga. stråleplet, men det slår den sandelig ikke ud. Den blomstrer trofast igen.

Selv en rose i forfald kan se fantatisk ud på denne tid af året.
Her er det Augusta Luise med den aller sidste for i år.

Vores nyopsatte hegn der skriger efter et par klatreroser.Jeg satser på, at jeg kan få et par i jorden i næste weekend, men har endnu ikke besluttet mig for hvilke. 

Her er det Karen Blixen, der står klar med en del knopper på spring. Håber på, at der kan blive en lille sidste buket om et par dage.

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Ja, det er utroligt som roserne stadig kan blomstre, og hvis det milde novembervejr fortsætter skal vi nok nå at få gjort haven vinterklar.
Tør vi tro på en mild vinter - eller er det for tidligt at være optimistisk?

Marianne sagde ...

Åh, jeg forstår altså godt, du går rundt og knipser fotos af sommerens sidste roser.

Og hvor er det en skøn fornøjelse at researche på, hvilke roser, man kunne tænke sig at købe, plante, have glæde af i år frem i tiden. Det bruger jeg selv en del energi på.vil. Glæde ìg til at følge med i dine beslutninger og i, hvordan det hele bliver.

Aftensmil
Marianne
Den Helbredende Have

Helle sagde ...

Her skal der også plantes roser i weekenden. Spændt på at se hvad du vælger til hegnet - det bliver smukt.

Tim Skovrup sagde ...

Det hersker ingen tvivl om at dine roser stortrives !! flot... :)

Frk. Anemone sagde ...

Det er dejligt med de roser... også her hen sent på efteråret. Mine blomstrer også flere steder endnu. Det bliver spændende at se, hvilke roser du vælger til plankeværket.

Ulla

Tim Skovrup sagde ...

mojn Lavendelkrog..

du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår :)